Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Bólyi Gyógylovas Vendégház és Csemete Iskola
Cím: 7754 Bóly, 051/7Email: horsehotelboly@gmail.com
Web: http://www.csemetelovi.hu/Telefon: 06 20 444-3072

Bevezető

Vendégház, szálláslehetőség,wellness, lovasiskola, lovas szolgáltatás, lovastábor.

Bemutatkozás

Régi álmunk teljesült, amikor a Lovasiskola szolgáltatásait bővítve az istálló közvetlen szomszédságában épült új Vendégház elkészült. A szálláshely igényes belső kialakítása, valamint magas színvonalú szolgáltatásai a vendégek minden igényét kielégítik a vidéki nyugalom és a természet közelségével. A kikapcsolódást és aktív pihenést a vendégház wellness részlege biztosítja, ahol medence, infraszauna és szolárium, valamint igény szerint masszázs várja a vendégeket.

Fő célunk a minőségi lovasoktatás, mind a hobby mind pedig a versenysport területén. Ezért az edzéseket képzett, magukat folymatosan továbbképző és aktívan versenyző lovasoktatók vezetik. Marosi András a lovarda tulajdonosa lovasedző parasport edző, és Bogár Zsófia hippoterapeuta, lovasedző és gyógytornász.

Lovardánkban korosztálytól függetlenül mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő lovasoktatást a kezdőtől a haladón át egészen a díjugrató, díjlovas valamint parasport versenyzőkig.

Programok

-Lovasoktatás
-Lovastábor
-Lovasterápia
-Egy napos programok
-Díjugratás
Vendégház, szálláslehetőség,wellness, lovasiskola, lovas szolgáltatás, lovastábor.

Keresőszavak

bóly lovaglás, bóly vendéglátás, bóly lovas oktatás, bóly lovastábor, bóly wellness, bóly lovas iskola, bóly díjugratás, bóly lovas programok, vendégház, szállás, wellness, lovasiskola, lovastábor, rendezvények, programok, lovasterápia, díjugratás


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink